Vragen? bel 0546 66 07 10

Bedrijfsprofiel

Exclusief importeur & specialist Haaga veegmachines

Innovi B.V.

Innovi is specialist op het gebied van diverse innovatieve reinigingsoplossingen en toepassingen. Wij zijn inmiddels meer dan 15 jaar importeur en specialist van de Haaga veegmachines. We zijn ervan overtuigd dat reinigingsoplossingen niet alleen effectief ingezet dienen te worden, maar ook duurzaam. Vanuit ons centrale kantoor vanuit Innovi, waar we ook andere reinigingsoplossingen verkopen, sluit Haaga veegmachines hier perfect op aan! Zo zijn de handveegmachines van Haaga de enige duwveegmachines die goed kunnen vegen! Bovendien is Haaga de énige veegmachine fabrikant die een onderscheiding heeft gekregen vanwege het gepatenteerde veegmachine systeem. Met behulp van het gepatenteerde borstelsysteem is het mogelijk om blikjes en ander grof vuil op te vegen!

Vacatures

VacaturesHeb jij de genen om klanten op een servicegerichte enthousiaste manier van dienst te zijn? Lijkt je het leuk om in een team te werken die een bijdrage levert aan het milieuvriendelijk ondernemen en je als individu graag laat ontwikkelen?

Op dit moment hebben we de volgende vacatures open staan:

Afstudeeropdracht commerciële economie/ small business

Stage MBO commercieel medewerker of gerelateerd

Staat jouw vacature er niet tussen? Houd dan onze website in de gaten of stuur een open sollicitatie naar j.oost@innovibv.nl.
Wie weet wordt jij onze nieuwe collega!

Partners

Samen met onze partners staan we 24 uur per dag voor u klaar om u de beste duurzame veegmachines en aanverwante oplossingen te leveren. Daarbij verleggen we graag onze grenzen om ons continu te verdiepen in het meest effectieve en efficiënte concept.

We verbreden graag onze horizon!
Bent u op zoek naar een samenwerkingspartner als Innovi die het beste veegmachine concept op een duurzame manier voor haar klanten wil realiseren?
Wij komen graag met uw organisatie in contact. Wie weet vinden we aansluiting op elkaars bedrijfsactiviteiten!