De bladeren vallen veelvuldig van de bomen. Enorm prettig om deze eenvoudig en snel op te vegen met een veegmachine! Echter kan een Haaga veegmachine meer…

Toepassingen Haaga veegmachine

Door het unieke, gepatenteerde veegsysteem wordt zelfs complexer vuil moeiteloos opgenomen. Denk hierbij aan (nat) grof en fijn vuil zoals stof, zand, steentjes, bladeren, blikjes en bekertjes. Zo worden Haaga veegmachines naast tuinen en looppaden ingezet voor magazijnruimtes, parkeerterreinen, evenementen, tankstations, sporthallen etc. Bijna alle type Haaga veegmachines zijn voorzien van (zij) geleidingsrollers, waardoor u eenvoudiger langs stoepranden en muren kunt vegen.

Bekijk het assortiment Haaga veegmachines

Bijkomende voordelen Haaga veegmachine

De Haaga sweepers vegen bijzonder goed in hoeken en randen, zijn licht in gewicht en daarnaast eenvoudig en ergonomisch in gebruik. De Haaga veegmachine is daarnaast zéér effectief in gebruik en zowel beschikbaar in een handmatige versie (met duwsysteem) als veegmachine op accu. Met een Haaga veegmachine veegt u tot wel 4100 m2/ per uur! Tevens zijn alle onderdelen van de Haaga veegmachine naderhand nog jaren leverbaar.

Meer informatie ontvangen over de Haaga veegmachine?

Wilt u meer weten over onze veegmachines? Wij adviseren u graag! Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0546-660710 of bezoek onze showroom.