Op zoek naar een veegmachine voor bladeren die eenvoudig zijn werk voor u doet? De Haaga veegmachines zijn uitermate geschikt hiervoor. In dit artikel leest u welke voordelen een Haaga veegmachine levert. Tevens gaan we in op welke Haaga veegmachines voor bladeren geschikt zijn en welke afwegingen u hierbij kan maken.

Voordelen Haaga veegmachine voor bladeren

  • Haaga veegmachines zijn uitermate geschikt om bladeren op te vegen, vanwege het feit de veegmachines zowel grof vuil als fijner vuil eenvoudig opveegt. Zelfs nat vuil is met een Haaga veegmachine op te vegen. Met name met herfstig weer dat over een paar maand weer op komst is, is dit een must!
  • Haaga levert diverse types veegmachines, zodat u keuze heeft in welke type het beste bij u past. U heeft de keuze uit een handveegmachine of veegmachine op accu die in diverse breedtes leverbaar zijn. Deze zijn leverbaar als standaard versie die veelal voor huishoudelijk of kleinere oppervlaktes gebruikt wordt. Naast de standaard versie heeft Haaga professionele veegmachines in het assortiment die inzetbaar zijn voor (grotere) oppervlaktes zoals parkeerterreinen, productiehallen, recreatiecomplexen etc.

Type Haaga’s die geschikt zijn als veegmachine voor bladeren

In principe zijn alle Haaga veegmachines geschikt als veegmachine voor bladeren. Het is afhankelijk van wat u wenst aan comfort, het doeleind met betrekking tot de te vegen oppervlakte en de gewenste veegbreedte.

  • Wilt u eenvoudig uw bladeren in en om het huis of bedrijfspand met een kleinere oppervlakte vegen, dan is de Haaga 255 of Haaga 475 geschikt. Dit type is een eenvoudig type veegmachine voor bladeren die u met een duw systeem bestuurd. Kiest u voor meer comfort in deze situaties dan raden wij de Haaga 677 of de Haaga 697 aan. Deze veegmachines zijn voorzien van accu en zijn geavanceerder opgebouwd, waarbij tevens de veegmachine nóg minder onderhoud vergt.
  • Bent u van plan grotere oppervlaktes te gaan vegen, dan zal de Haaga 477 of Haaga 497 met duw systeem geschikt zijn. Wij raden u deze veegmachines aan vanwege het feit dat deze ergonomisch beter zijn ontwikkeld, geavanceerder zijn uitgevoerd qua functionaliteiten en daardoor in staat zijn grotere oppervlaktes op te vegen. Wenst u liever een veegmachine op accu? Dan adviseren wij u te gaan voor een Haaga 677 of Haaga 697 die dezelfde functionaliteiten bevat. Echter zijn deze types voorzien van accu!

Wilt u meer informatie ontvangen over de Haaga veegmachines of wilt u een advies afgestemd op uw organisatie? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0546-660710 of vul onderstaand contactformulier in.

Terug naar overzicht