Bent u van plan een Haaga veegmachine aan te schaffen? Wij delen graag nog een aantal gebruikerstips met u, zodat u lang plezier zult hebben van uw aankoop! 

Tijdens het gebruik Haaga veegmachine

  • Wij raden u aan om uw handen aan de buitenkant van de handgreep te plaatsen en bij het draaien van een hoek iets met één hand te trekken terwijl u met de andere duwt. Op deze manier kunt u eenvoudig hoeken en randen schoon vegen. Zodra u dit een paar keer heeft ondervonden, gaat dit zeer gemakkelijk.
  • Tijdens het vegen kan de capaciteit van de vuilcontainer worden verhoogd door de voorkant van de veegmachine op te heffen, zodat het afval naar de achterkant van de container wordt geplaatst.
  • Mocht de Haaga veegmachine onverhoopt gaan trekken? In 99% van de gevallen zit er vuil tussen de borstels of het lichaam van de veegmachine.

Opbergen & onderhoud Haaga veegmachine

  • De veegmachine kan op twee manieren worden opgeborgen. Het kan in de werkstand op de grond worden geplaatst of aan de muur worden gehangen. Als u uw haaga veegmachine aan de muur wilt ophangen, dan raden wij aan de borstels van de muur af te plaatsen. Dit voorkomt een vervuilde muur door mogelijke vuilresten die achterblijven. Echter voorkomt het ook dat de borstels uit de vorm worden gedrukt.
  • De cirkelschroeven en aandrijfassen kunnen met warm water worden gereinigd. Spoelkoorden, draden enz. dienen uit de borstels te worden verwijderd.
  • Wij adviseren na elke 10 gewerkte uren met de Haaga veegmachine de aandrijfassen te smeren met de Haaga siliconenspray.

Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel? Wij adviseren u graag! Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0546-660710 of vul onderstaand contactformulier in.

Terug naar overzicht