Met de Haaga bezemmachine bent u in staat effectief grof en fijn vuil op te vegen. Of het nu gaat om zand, steentjes, blikjes, bekertjes of ander grover vuil. Geen enkel soortgelijk vuil is te gek! Dit geldt zowel voor de handveegmachines die we in het assortiment hebben van Haaga als de veegmachines op accu. En daarmee is Haaga uniek! Geen enkele handveegmachine buiten Haaga om is in staat fijn vuil effectief op te vegen! 

Gepatenteerd borstelsysteem bezemmachine

Bijna alle bezemmachine varianten van Haaga zijn voorzien van een gepatenteerd borstelsysteem die leverbaar zijn in een standaard variant en een turbo variant. Zij zijn hiermee de enige veegmachine fabrikant die gepatenteerd zijn!

  • Bij de standaard uitvoering van de bezemmachine wordt het vuil vanuit de twee schotelborstels in de vuilcontainer afgevoerd. Deze uitvoering vindt u bij de Haaga 135 en Haaga 255.
  • Bij het turbo schotelborstelsysteem wordt het vuil opgepakt door de twee schotelborstels en over de achter draaiende walsborstel boven in de vuilcontainer afgevoerd. Met één veeggang wordt effectief twee keer geveegd. Deze uitvoering vindt u bij de Haaga 300 serie, de Haaga 400 serie en de Haaga 600 serie.

4 jaar fabrieksgarantie op borstels bezemmachine

Vanwege het unieke borstelsysteem heeft u als bijkomende voordeel dat de borstels van de bezemmachine een fabrieksgarantie hebben van 4 jaar! Kortom, u heeft sowieso een ruime tijd plezier van uw veegmachine! Mochten de borstels door intensief gebruik onderhevig zijn aan slijtage, dan zijn de borstels altijd apart bij te bestellen. Buiten de borstels hebben we daarnaast een breed scala aan veegmachine onderdelen die na (jarenlang) gebruik bij te bestellen zijn!

Meer weten over de Haaga bezemmachine varianten?

Wilt u meer informatie over de bezemmachine varianten of wilt u de bezemmachine van Haaga ervaren? Wij adviseren u graag en/of bezoek onze showroom! Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0546-660710 of vul onderstaand contactformulier in.

Terug naar overzicht