Bent u op zoek naar een compacte straatveegmachine voor professioneel gebruik? Twee Haaga veegmachines zijn uitermate geschikt hiervoor! In dit artikel gaan we in op deze Haaga straatveegmachines en de toepassingsgebieden.

Haaga 677 straatveegmachine

De professionele Haaga 677 wordt naast andere veegklussen ook als compacte straatveegmachine ingezet. De veegmachine heeft een breedte van 77 cm, levert een veegprestatie tot 3600 m2/ uur en is voorzien van accu. De belangrijkste voordelen, naast de genoemde kenmerken, van de Haaga 677 zijn:

  • De Haaga 677 is voorzien van een gepatenteerd turbo schotelborstelssyteem, waarbij u in staat bent zowel fijn als grof vuil effectief op te vegen!
  • De Haaga 677 is onderhoudsvriendelijk. Zo is de veegmachine voorzien van iSweep. Dit is een kunststof hoes die om het aandrijfsysteem is bevestigd, zodat deze niet bevuild raakt door o.a. stof en (nat) vuil).
  • Alle Haaga veegmachine onderdelen zijn (gedurende de jaren) bij te bestellen.
  • Op de cilindrische borstels heeft u een fabrieksgarantie van 4 jaar. Ga naar de Haag 677.

Haaga 697 straatveegmachine

De Haaga 697 functioneert hetzelfde als de Haaga 677. Echter is de Haaga 697 voorzien van een grotere veegbreedte, waardoor u in staat bent grotere oppervlaktes te kunnen vegen tot 4100 m2/ uur. De Haaga 697 is eveneens voorzien van accu, het gepatenteerde turbo schotelborstelsyssteem en iSweep. Ga naar de Haaga 697

Toepassingen Haaga straatveegmachine
De compacte straatveegmachine van Haaga is voor diverse oppervlakken in te zetten. Denk hierbij aan voetpaden, schoolpleinen, parkeerterreinen, trottoirs etc. Vanwege het gepatenteerde borstelsysteem bent u in staat om zowel fijner vuil zoals zand, steentjes en bladeren als ook grover vuil zoals blikjes, bekertjes effectief op te vegen.

Meer weten over de Haaga straatveegmachine?

Wilt u meer informatie ontvangen over de Haaga als straatveegmachine of wilt u geadviseerd worden welke veegmachine geschikt is voor u of uw organisatie? Wij staan u graag te woord. Indien u kleinere oppervlaktes wilt vegen, dan hebben we ook andere veegmachines in het assortiment die mogelijk beter aansluiten bij uw wensen. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0546-660710 of vul onderstaand contactformulier in.

Terug naar overzicht