Benieuwd welke Haaga veegmachine je het beste kunt kiezen? Dit is afhankelijk van de keuze voor een elektrische veegmachine of niet, en de grootte van het oppervlak. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar op onze website. Nu moet je alleen nog een keuze maken.

De keuze voor de breedte van de Haaga veegmachine

Het is van belang om te weten hoe groot het oppervlak is dat je wilt vegen. Dit bepaalt namelijk de breedte van de machine die je nodig hebt. Hoe groter het oppervlak, hoe breder de machine zou moeten zijn. De breedte zie je terug in de naam van het product. Zo is de Haaga veegmachine 677 77 centimeter breed. Lukt het niet met een kleinere machine? Jawel hoor. Het kost je alleen wat meer tijd. Bij een elektrische veegmachine kun je een groter oppervlak in dezelfde tijd vegen voordat de accu leeg is. Met de breedste elektrische veegmachine is mogelijk om tot wel 4100 m² te vegen!

Veegmachine met accu

Nu moet je nog een keuze maken tussen een elektrische of handveegmachine. Bij een elektrische veegmachine bewegen de borstels automatisch. Het is vooral bij grotere oppervlakken aan te raden om een een machine te kiezen die zo gebruiksvriendelijk mogelijk is.

De keuze

Heb je hulp nodig bij het maken van je keuze of wil je extra informatie ontvangen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder.